Warning: Parameter 2 to lrt_team::set_default_sort() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/pruim.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
VoiP telefonie ⋆ Pruim Automatisering

Overal bereikbaar via één nummer met VoiP telefonie.

Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van Pruim automatisering, en verlaagt HIP uw gesprekskosten.

voip telefonie

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

Onder de naam HIP levert Pruim automatisering Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.

Uw voordelen VoiP telefonie:

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf.
  • Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig.
  • Telefonie die flexibel, schaalbaar en betrouwbaar is.
  • Op elke locatie beschikbaar.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Direct inzicht in gesprekskosten.
  • Nummerbehoud mogelijk.
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.

 

t360 - hip telefonie

HIP telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals, voor ZZP-ers eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten. Een HIP Centrale is schaalbaar van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers, waarbij het niet uitmaakt of een agent thuis of op kantoor is. Met HIP Telefonie heeft u de oplossing voor elke situatie en mist u nooit meer een gesprek! Elke HIP partner van Pruim automatisering heeft een gedegen training gevolgd. Pruim automatisering HIP partners hebben de beschikking over een gebruiksvriendelijke portal waarmee direct alle gespreksdetails inzichtelijk zijn en waarmee de partner met één druk op de knop de gesprekskosten aan zijn klanten kan factureren.


Warning: Parameter 2 to lrt_team::set_default_sort() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/pruim.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Hosted Telefonie / VoiP telefonie

HIP Bedrijfscentrale

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

HIP Express

De ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

 

Wilt u meer weten over VoiP telefoon? Bel direct met een van onze medewerkers!