Uw werkplek in de cloud

Hosted Desktop biedt een complete werkplek, waarbij al uw applicaties via het internet beschikbaar zijn. Altijd en overal bereikbaar via uw smartphone, laptop of tablet, maar ook gewoon op kantoor op uw werkstation of thin client.
Onderweg mail beheren of even een offerte inkloppen, elke handeling vanaf mijn smartphone is meteen gesynchroniseerd bij al mijn collega’s.”

Applicaties

U krijgt toegang tot uw eigen veilige werkplek op basis van Microsoft Windows 2021 inclusief Office 365 met alle bekende programma’s zoals Word, Outlook (mail, agenda), Excel en PowerPoint, maar ook met uw huidige bedrijfsapplicaties voor CRM, ERP, Microsoft Exchange of andere benodigde software.

Wij zorgen bij Hosted Desktop voor de benodigde hardware, de datacentervoorzieningen, het technisch beheer van applicaties, de licenties en de beschikbaarheid, bescherming en back-up van data en applicaties. Tevens kunnen wij u voorzien van hardware, indien dat nog niet aanwezig is.

Wij leveren deze flexibele, mobiele maar vooral kostenbesparende werkplekken op maat, met uw wensen als uitgangspunt. We noemen het daarom ook wel IT as a Service! 

Cloudwerkplek

Met online werken altijd en overal toegang tot uw bedrijfssoftware en documenten. Met een 99,9% beschikbaarheid geniet u het voordeel van een betrouwbare oplossing, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over ICT beheer, updates en beveiliging.

Neem uw eigen bedrijfssoftware mee! Heeft u daarvoor een databaseserver nodig? Geen enkel probleem, die is natuurlijk voor u beschikbaar. U kunt nu al uw servers gewoon opruimen. 

De belangrijkste voordelen op een rij:

U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Vaste prijs per gebruiker, per maand, incl. support,beheer, onderhoud en advies.

Geen aanschaf van dure servers, geen eigen software beheer, geen eigen serverruimte meer onderhouden.

Overal bereikbaar en up-to-date met uw persoonlijke real-time desktop altijd bij de hand.

Geen zorgen meer over updates, back-ups en lastige software installaties.

Een veilige en betrouwbare IT-omgeving door topkwaliteit hardware en software in een professioneel datacenter dat wordt beheerd door ervaren IT-personeel.

Maandelijkse managementrapportage met duidelijk kostenoverzicht en potentiële besparingen die we snel kunnen doorvoeren.

We beheren uw IT-omgeving met een preventieve aanpak, zodat wij uw bedrijf de continuïteit kunnen bieden die het wenst.

Uw data blijft uw data; wij werken met een geheimhoudingsverklaring waarin staat dat uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Flexibele software-licenties zijn maandelijks te wijzigen.

1 dag voor standaard HostedDesktop tot 20 gebruikers

Totale IT-ontzorging zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Scroll naar top