Systeem- en netwerkbeheer

Systeembeheer

Als ondernemer ziet u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante thema’s binnen uw onderneming. Pruim Automatisering kan zich dat heel goed voorstellen. U bent immers het liefst met uw werk bezig en systeembeheer laat u bij voorkeur aan een gespecialiseerde partij over. Pruim Automatisering is deze gespecialiseerde partij. Wij controleren en onderhouden uw apparatuur en programma´s, dragen zorg voor updates en voorkomen eventuele storingen. Het resultaat: problemen met slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers worden meteen opgespoord en opgelost. En u? U kunt gewoon verder met uw werk.

Netwerkbeheer

Naast het stukje systeembeheer richt Pruim Automatisering zich ook op netwerkbeheer. Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf elke seconde van de dag ‘toegankelijk’ moet zijn. Pruim Automatisering zorgt voor de toegankelijkheid, maar wel met de deur op slot.

Vooral in een netwerksituatie is bescherming tegen beschadiging en uitval essentieel. Uw server staat immers vol met belangrijke gegevens. Preventief onderhoud is daarom één van onze belangrijkste taken. Vanuit onze thuisbasis controleren wij uw netwerk en apparatuur op een goede werking. Daarnaast checken we het functioneren van uw back-up systeem en zorgen we voor een stevige Firewall en Virusscanner. Zo worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en weet u zeker dat uw netwerk hermetisch gesloten is voor ongewenste indringers. Dat is netwerkbeheer volgens Pruim Automatisering. 

All-in overeenkomst

Maakt u regelmatig gebruik van de diensten van Pruim Automatisering? Dan is het wellicht een goed idee om voor het ‘systeem en netwerkbeheer all in overeenkomst’ van Pruim te kiezen. Deze overeenkomst bestaat uit een aantal vaste afspraken over het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. U heeft daarbij keuze uit diverse contractvormen, volledig afgestemd op uw unieke situatie.
Als contractant profiteert u van de volgende voordelen:

Wij werken voor

we zijn trots op onze relaties

Ik wil meer weten

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken!
Of bel ons direct: 038 385 91 83
Scroll naar top