Remote Backup

Zijn uw bestanden wel veilig?

Uw digitale bestanden zijn waarschijnlijk van essentieel belang voor uw organisatie. Deze bestanden mogen absoluut niet verloren gaan. Het maken van back ups is daarom zeer belangrijk. Aan de traditionele back-up oplossingen kleven echter nogal wat nadelen. In veel gevallen moet u het opslagmediumdagelijks vervangen en op een externe locatie bewaren. Voor tape-streamers geldt bovendien dat tapes foutgevoelig zijn en dat het terughalen van bestanden erg tijdrovend is. Daarnaast wordt het maken van een back-up door veel ondernemers regelmatig vergeten. De grote vraag is dan ook of uw bestanden op dit moment eigenlijk wel zo veilig zijn. Met remote backup van Pruim Automatisering heeft u de oplossing in de hand.

Remote backup vormt de oplossing

Remote Backup heeft een aantal grote voordelen ten opzicht van de traditionele methodes. Uw back-up wordt iedere dag automatisch aangemaakt en buiten uw bedrijfspand opgeslagen. Deze opslaglocatie is volkomen veilig voor brand en diefstal. Daarnaast heeft u nergens meer omkijken naar. Zorgeloos eenvoudig dus.

Ik wil meer weten

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken!
Of bel ons direct: 038 385 91 83
Scroll naar top